Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" Tecuci

Oferta educationala

2023-2024

Optionale propuse pentru anul scolar 2023-2024 (primar+gimnaziu):

Descarca documentul de aici
2022-2023Optionale propuse pentru anul scolar 2022-2023 (primar+gimnaziu):

Descarca documentul de aici
2021-2022
2020-2021


2019-2020

OFERTA EDUCAȚIONALĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE ,,ELENA DOAMNA"

În anul școlar 2019-2020 la ciclul primar vom funcționa cu două clase pregătitoare și 2 clase a V-a, cu încadrarea prezentată în imaginea alăturată. La fiecare disciplină de studiu avem profesori de o înaltă ținută profesională și morală. Împreună, echipa școlii a obținut rezultate remarcabile, care plasează școala noastră printre cele mai bune din oraș, fapt dovedit prin rezultatele obținute la diferite proiecte locale, nationale si internaționale, concursuri, dar și la Evaluarea Națională , unde am avut promovabilitate de peste 85 %.

Pe lângă orele de pregătire suplimentară la lb. română și matematică, oferim:

- Club de lectură

- Trupa de teatru

- Club de pictură

- Club de șah

- Activități sportive: fotbal, baschet, handbal

- Activități extrașcolare/voluntariat; tabere si excursii

- Școala de vară

- Spectacole si festivaluri-concursuri naționale organizate de școală

- Simpozion regional

Baza sportivă este complet renovată(atât sala de sport cât și terenul de fotbal și cel de baschet ) conform celor mai înalte standarde de calitate pentru competiții sportive.

Sălile de clasă sunt moderne, dotate cu materiale de calitate pentru un învățământ performant(table magnetice și interactive , videoproiectoare, materiale didactice).

Dispunem de 3 laboratoare moderne, de biologie, informatică și chimie.

Biblioteca pune la dispozitie elevilor peste 13200 de volume din literatura română și străină.

Noi pregătim elevii pentru viață, fiind o școala orientată mereu spre viitor, ajutându-i să pășească, treaptă cu treaptă spre împlinirea visurilor lor, după sloganul ,,La Şcoala ELENA DOAMNA începe drumult tău spre success!"


2018-2019

Şcoala Gimnazială ,,Elena Doamna" Tecuci este centru de examene Cambridge pentru al patrulea an consecutiv, in colaborare cu British Council Iaşi şi organizează evaluarea competenţelor lingvistice pentru nivelurile Starters, Movers şi Flyers, precum și a nivelurilor următoare care se incadrează la gimnaziu, mai exact KET și PET.


Pliant Cambridge - Pas cu pas spre invatarea limbii engleze

Examinarile si taxele de inscriere Cambridge

Se pot inscrie deci candidați și pentru nivelurile următoare, KET și PET la școala noastră. Examenele de anul acesta se vor susţine in data de 11 mai 2019, in incinta şcolii noastre, respectand toate cerinţele europene in vigoare. Taxa de examinare pentru nivelul YLE este de 305 RON, pentru nivelul KET este 400 RON și pentru PET este de 480 RON.


Perioada de inscriere este 18 februarie - 18 martie 2019. Mai multe detalii gasiti la doamnele profesor de limba engleză Pavel Daniela și Mititelu Valerica,care se ocupă de organizarea acestor examene.


Oferta educationala pentru anul scolar 2017-2018