Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" Tecuci

Proiecte si activitati


PROIECTUL INTERNATIONAL

SAPTAMANA EUROPEANA A MOBILITATII 2017 - PROIECTUL NOSTRU: Mobilitate inteligenta in scoala noastra pentru orasul nostru Multumim tuturor participantilor la activitatea noastra de azi ,,Parada mijloacelor de transport partajate" !!!


PROIECTUL INTERNATIONAL

For Smart Mobility- Smart mobility in our school for our city, 18 September 2017 - 22 September 2017

Website : For Smart Mobility - Smart mobility in our school for our city

Aveţi disponibile detaliile proiectului aici.


Scoala Gimnazială ,,ELENA DOAMNA" - TECUCI - gazda Ediţiei a II-a a Turneului de fotbal ,,In memoriam Grigore Gică"

De la primele ore ale dimineţii, curtea şcolii şi terenurile de sport s-au umplut de larmă şi culoare. Echipaţi şi dornici de întrecere, copiii, coordonaţi de profesorii lor au început turneul , respectându-se cu stricteţe regulamentele ( tragere la sorţi, formarea echipelor pe categorii de vârstă, durata meciurilor)

Veseli sau uşor dezamăgiţi de rezultate , au trecut rând pe rând fiecare etapă a întrecerii, astfel că la sfârşit, când s-a încheiat competiţia,

Locul I a fost ocupat de echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 din com Blânzî, prof. Dan Cojocaru ( câştigătoare şi a primei ediţii, semn că activitatea sportivă ocupă aici un loc important în preferinţele elevilor),

Locul II - echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale ,,Anghel Rugină", prof. Ţucaş Cornel şi prof. Daraban Vasile,

Locul III - echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale ,, Iorgu Iordan", prof. Taciu Doina şi prof. Tivdă Sorin.

Elevii de 9-10 ani au participat la un turneu de handbal care s-a desfăşurat în paralel la Şcoala Sportivă. La sfârşitul întrecerii , Locul I la handbal a fost ocupat de elevii Şcolii Gimnaziale ,, George Tutoveanu" din mun. Bârlad, jud. Vaslui, prof. Barbu Mădălin , pe Locul II s-au clasat elevii Şcolii Gimnaziale ,,Elena Doamna" Tecuci, prof. Stan Cătălin şi Voinea Mihaela Doina, iar pe locul III, elevii de la Şcoala Sportivă Tecuci, prof. Mănăilă Ovidiu.

Festivitatea de premiere a încununat munca şi efortul elevilor, toţi primind fie diplome de participare, fie medalii sau trofee.

Sursa: ProTecuci.ro


Sărbătorile Pascale sunt aşteptate cu bucurie şi speranţă în suflet şi de elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Elena Doamna".

Astfel, elevii clasei a VII-a B, coordonaţi de prof. de desen Bizău Oana au încercat să aducă prin culoare, linie şi formă bucurie şi încredere, lumină şi pace în sufletele tuturor. Îi felicităm pentru talent, iniţiativă şi reuşită în organizarea expoziţiei.

Adresăm tuturor elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Elena Doamna" şi nu numai, cele mai bune şi sincere gânduri, urări de sănătate şi bucurii.
HRISTOS A ÎNVIAT !!!

Echipa managerială


Activitate din Programul activitatilor educative extrascolare, la nivel de scoala :,, Pasarile ne povestesc,, clasele primare, responsabil, Cocolici Anisoara. Activitate desfasurata in CDI.

Simpozion ,,Scoala moderna si rolul ei in societate" - editia a IV-a - 2017

Acord de parteneriat in cadrul simpozionului 2017 - Editia a IV-a

Formular de inscriere in cadrul simpozionului "Scoala moderna si rolul ei in societate" , editia a IV-a, 2017

Regulament de inscriere si participare


Proiect "Let's do it, Romania!" - curatenie in toata tara, intr-o singura zi


PRO LECTURA - 2016

Acord de parteneriat in cadrul proiectului educational - PRO LECTURA 2016 - Editia V

Fise de inscriere concurs in cadrul proiectului PRO LECTURA

Regulament de organizare a concursului de creatie plastica si creatie literara, din cadrul proiectului PRO LECTURA 2016 - Editia V