You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu.
Get Flash Player

VIZIUNEA SCOLII

Scoala noastra isi propune sa-si pregateasca elevii pentru VIATA REALA, astfel incat acestia sa aiba cat mai multe sanse pentru o VIATA BUNA, astfel incat ORICE ELEV sa isi gaseasca LOCUL si CALEA, conform cu dorintele, aspiratiile si interesele sale.SLOGANUL SCOLII

Scoala "Elena Doamna" = Exigenta + Creativitate + Calitate = PerformantaAncorata in realitatea societatii romanesti de transformare si adaptare a invatamantului la cerintele ce se impun pentru o scoala deschisa si inclusiva in comunitatea pe care o deserveste, este puternica si bine pozitionata in sistemul de invatamant local si judetean, perceptiva la dinamica schimbarilor societatii.

Se vrea a fi o scoala a viitorului cu valorificare deplina a potentialului intelectual al fiecarui elev, printr-un demers didactic corect, modern, eficient si coerent, desfasurat intr-o scoala corespunzator dotata pentru asigurarea dezvoltarii personale si profesionale, compatibile cu cerintele comunitatii locale si in perspectiva europeana.

Procesul educational in scoala noastra, se axeaza pe formarea elevului prin stimularea imaginatiei, dezvoltarea creativitatii si a gandirii critice,depistarea si utilizarea inteligentelor multiple, crearea abilitatilor de comunicare in situatii diferite, dezvoltarea abilitatilor practice si artistice ,dezvoltand stima de sine dar si cum sa relationeze intr-o echipa in scopul adaptarii flexibile la schimbarile din societate.

Pentru a forma personalitati asertive,empatice si competitive institutia noastra a devenit un centru de formare continua oferind programe de educatie permanenta in cadrul :Centrului de consultanta- consiliere si orientare vocationala, Clubului INFO-NET,Clubului ecologic ,,ECO 5 -2000", Cerc de creatie- inteligente multiple.

De asemenea scoala noastra si-a propus o mai buna colaborare cu reprezentantii comunitatii prin consolidarea vechilor relatii si crearea de noi legaturi de tip parteneriat cu alte institutii.

Anunturi

DRAGI PARINTI,

Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" va anunta ca incepand cu 18 martie 2014 incep inscrierile la clasa pregatitoare ( ETAPA I )pentru anul scolar 2014-2015. Va informam ca scoala dispune de dotari moderne unice la nivelul orasului ( fiecare sala de clasa este dotata cu videoproiector, calculator conectat la internet si cate 2 table SMART).

Va oferim avantajul de a opta si la programul after-school care va cuprinde variate activitati didactice si recreative (vizionare de desene animate, jocuri de mişcare, pictură, modelaj, dans, teatru, jocuri sportive etc.). De asemenea, in cadrul programului AFTER SCHOOL boboceii vor beneficia de asistenţă în efectuarea temelor şi aprofundarea lecţiilor studiate la clasă si/sau se va asigura pregatirea pentru excelenta.

Micutii timizi sau nazdravani, care vor pasi pragul unitatii noastre de invatamant in toamna anului 2014, vor fi calauziti in universul plin de farmec si mister al scolii de cadre didactice cu o pregătire profesională de excepţie .

Va asiguram ca noi vom oferi o educatie de calitate copiilor dumneavoastra. Oferta institutiei vizeaza formarea centrata pe elev, stimuleaza tratarea interculturala si transdisciplinara cu implicarea activa a comunitatii in viata scolii, iar disciplinele optionale si activitatile extracurriculare sunt diversificate la propunerile elevilor si parintilor.

Alegeti Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" gândindu-va că fiecare copil este unic în felul lui şi merită şcoala cea mai bună din oras.

Dragi parinti, va asteptam sa coloram impreuna povestea de basm a primei zile de şcoală !

Dosarul de inscriere se va depune la secretariatul scolii.


"Elena Doamna" Tecuci Dec. 2007 - 2012      |      Site actualizat de Tiron Dragos Gabriel